Spring naar de inhoud
03 535 03 14
Het Voorhuys
Grand Bazaar
Facebook-f
Home
Maandmenu
Restaurantkaart
Brasseriekaart
Suggesties
Reserveren
Vacatures
Contact
Home
Maandmenu
Restaurantkaart
Brasseriekaart
Suggesties
Reserveren
Vacatures
Contact
Suggesties
Voorgerechten
Duo van wildpaté
€ 22,00
Carpaccio van edelhert
€ 21,50
Gerookte everzwijnham
€ 22,00
Bosduiffilet
€ 24,00
Carpaccio van rode gamba’s
€ 25,00
Wildconsommé van bosduif
€ 12,50
Hoofdgerechten
Ragout van edelhert
€ 27,50
Hertenkalffilet ‘Grand Veneur’
€ 36,00
Hazenrugfilet ‘Harlequin’
€ 37,50
Rollade van fazant & ganzenlever
€ 29,50
Everzwijnkroon
€ 30,50
Dorade Royal uit de oven
€ 31,00
NAGERECHT
Crêpe Suzette
€ 15,50