Maandmenu november

wildkroketje | noten salade | veenbes
of
carpaccio
of 
kaaskroket met een fris slaatje
of
paté en croute | truffel | vijgen compote  (suppl. € 2.00)

scampi | tomaat | mascarpone
of 
dagsoep
of
raviolini | bospaddenstoel | madeira
of
sorbet | scheutje bubbels

everzwijnhaasje | spruitjes | spek | peperkoeksausje (suppl. € 2.50) 
of
koolvishaasje | prei | bieslook puree | safraansaus (suppl. € 3.00)
of
rumsteak | saus naar keuze | slaatje
of
thai curry | tofu | basmatirijst  

huisgemaakte crème brûlée op klassieke wijze
of
dame blanche (2 bollen)
of
moelleux | chocolade | crème anglaise
of
kaasbordje met een toast (suppl. €2,50)
of
ierse koffie (of een andere combinatie) (suppl. € 2.00)

***

4 GANGEN – € 46.95

3 GANGEN – € 41.95 (zonder tussengerecht)

ENKEL VERKRIJGBAAR PER TAFEL